Hladan vosak u patroni 100g

Hladan vosak je hiperalergen i prijatan za kožu jer je radna temperatura hladnog voska za depilaciju približna telesnoj temeraturi.
Hladni vosak je pogodan za kućnu upotrebu. Patrone hladnog voska je potrebno zagrejati pre samog procesa rada sa njim. Za depilaciju hladnim voskom neophodne su i trake za depilaciju.
Hladan vosak za depilaciju se nanosi na suvu i čistu kožu u pravcu rasta dlačica. Ukoliko koristite hladni vosak u kućnim uslovima onda Vam preporučujemo sa rolonom sa aplikatorom jer na taj način lakše možete razvući lepljivu masu po koži.

Kako se depilirati hladnim voskom?

Prvo je potrebno zagrejati patronu hladnog voska u aparatu ili kako je neki nazivaju topilici za depilaciju, zatim je potrebno naneti u tankom sloju na željenu površinu kože koja se depilira , potom preko lepljive mase zalepiti traku za depilaciju i potom brzim pokretom u suprotnom smeru od rasta dlake povući traku. Na taj način ćete počupati sve dlačice sa korenom na manje bezbolan način. Ukoliko ostane malo voska na koži možete ga skinuti sredstvom za posle depilacije.