Topilice za vosak

S obzirom da postoji veliki izbor topilica za vosak i da su cene topilice za vosak pristupačne bitna činjenica pri odabiru dobre topilice za vosak jeste funkcionalnost same topilice za vosak.
Naši aparati za toplu i hladnu depilaciju su dizajnirani da olakšaju rukovanje prilikom depilacije, funkcionalnost naših aparata za depilaciju jeste da brzo zagreje vosak i drzi na pravoj temperaturi tokom samog tretmana depilacije. Univerzalne topilice za vosak namenjene su kako kozmetičkim salonima tako i kućnoj upotrebi i što je jako bitno u Depileve toplice za vosak možete koristiti Depileve patrone različitih veličina.

Zbog toga ove topilice mogu da greju:
1 lm voskove u konzervi,
2 hladne voskove u konzervi,
3 tople voskove u posudi,
4 sve voskove u obliku perli u posudi,
5 para n za lice u posudi.

ČIŠĆENJE topilice treba da se sprovodi redovno.

Vosak se lako briše kada su unutrašnji lonac topilice i posuda ili konzerva topli. Tada se ostaci voska vrlo lako skidaju vatom
natopljenom Citrijem. Ukoliko topilicu za vosak čistite naknadno, neophodno je da se prethodno dobro zagreje posuda, ili konzerva. Tek tada mogu lako da se izvade i očiste Citrijem. Dobra i neophodna zaštita od prodiranja voska u unutrašnji lonac topilice, su kartonski obruči u novom pink dizajnu.