Topli vosak za depilaciju 1kg

Topli vosak za depilaciju pakovanja od 1kg može biti vosak u granulama (perlama) ili vosak kremaste strukture. Svi Depilève voskovi za depilaciju su prijatnog mirisa i boje. U svom sastavu Depilève topli voskovi za depilaciju imaju biljne dodatke koji neguju kožu i sprečavaju pojavu iritacija nakon depilacije.
Topli voskovi za depilaciju Depilève imaju nižu radnu temperaturu i zbog toga su prijatni za klijenta. Depileve topli voskovi za depilaciju se nanose se u kraćim trakama, zbog niže radne temperature, brže se hlade i brže skidaju. Depilève topli voskovi za depilaciju sadrže kalafonijum iz najboljih svetskih izvora uz kombinaciju sa nakvalitetnijim dodacima, kao što su puter, crni tartuf, šumski čaj i ostali čini Depilèvetople voskove superiornim u odnosu na sve ostale brendove.
Bitna činjenica da se voskovi za toplu depilaciju pored svog prijatnog mirisa i boje ne kidaju se prilikom rada i ne pucaju, uz lako i brzo otklanjanje svih dlačica nakon čega koža ostaje glatka i bez iritacija. Voskovi za toplu depilaciju Depilève mogu se koristiti za sve delove tela i intimnu negu. Cena voskova za toplu depilaciju zavisi od dodatka koji su sastavni deo Depilève toplog voska.