Mineralna Voda u Spreju za Čišćenje Lica: Tajna Savršene Kože i Zašto Izbegavati Vodu sa Česme

mineralna voda sprej za lice

Podarite Vašoj koži luksuz kakav zaslužuje uz mineralnu vodu u spreju!

Kako bismo postigli zdravu i blistavu kožu, čišćenje lica igra ključnu ulogu u našoj dnevnoj rutini. Međutim, izbor sredstava koja koristimo može imati značajan uticaj na kvalitet naše kože. U današnjem blogu, istražićemo čarobne benefite mineralne vode u spreju za čišćenje lica i otkriti zašto biste možda trebali razmisliti o izbegavanju vode sa česme.

 

Šta je mineralna voda u spreju i zašto je tako posebna?

Mineralna voda u spreju postala je neizostavan deo svakodnevne nege kože. Ova voda je obogaćena esencijalnim mineralima poput magnezijuma, kalcijuma i cinka, koji su ključni za zdravlje i lepotu naše kože. Prskanjem mineralne vode na lice, hidriraćete kožu, poboljšati njen tonus i očuvati prirodni balans pH vrednosti. Osim toga, mineralna voda može pomoći i u umirenju upalnih stanja na koži.

 

Prednosti mineralne vode u spreju za čišćenje lica:

 1. Hidratacija kože: Održavanje optimalnog nivoa hidratacije ključno je za zdravu i sjajnu kožu. Mineralna voda u spreju momentalno hidrira kožu, čineći je svežom i blistavom.
 2. Poboljšava cirkulaciju: Prskanje mineralne vode na lice može poboljšati cirkulaciju krvi, što doprinosi prirodnom sjaju kože.
 3. Smanjuje upale: Mineralna voda može pomoći u smanjenju upalnih stanja na koži, uključujući akne i crvenilo.
 4. Očuva pH ravnotežu: Održavanje pravilne pH ravnoteže ključno je za sprečavanje iritacije i održavanje zdrave kože.

 

Zašto izbegavati vodu sa česme za lice:

Iako se čini da je voda sa česme prirodan izbor za čišćenje lica, često sadrži hlor i druge hemikalije koje mogu isušiti kožu i narušiti njen prirodni balans. Takođe, tvrda voda može ostaviti mineralne naslage na koži, što može dovesti do pojave nečistoća.

Odlična zamena za parfimerijske mineralne vode su bilo koja mineralna voda za piće koju ćete sipati u sprej bocu. Koristite je svakodnevno pre nanošenja kreme ili u kozmetičkom tretmanu izmedju faza tretmana. Razmotrite korišćenje ovog prirodnog proizvoda za negu lica i izbegavajte vodu sa česme kako biste očuvali zdravlje i lepotu svoje kože. Vaša koža će vam biti zahvalna!

 • Sprej bočica, 250 ml – ANESI LAB

  1,199.00 RSD

  Luksuzna sprej bočica za ultra finu maglu vrlo sitnih tečnih čestica.
  Koristi se u kozmetičkim tretmanima između svake faze tretmana.
  Može da se dopunjuje mineralnom vodom ili Anesi AquaVital Losionom.
  Rezultat je ohlađena koža i podignut tonus.
  Sa losionom se širi i lepa aroma.

  Vaš salon će se razlikovati!

  Kada se koristi za ličnu upotrebu, odlično fiksira šminku i puder.

  Dodaj u korpu
 • Vaša korpa je prazna!