Dobrodošli u svet lepote i nege kože – vašeg saveznika za blistav izgled i samopouzdanje!
Mi smo Karika Group, strastveni ljubitelji kozmetike koji veruju u moć istinske nege i samoprihvatanja.

Naša Priča

Sa skoro 29 godina iskustva u industriji, Karika Group je proizvođač i distributer vrhunskih kozmetičkih preparata i voskova za depilaciju. Naša priča počinje sa vizijom da svaka osoba zaslužuje da se oseća lepo u svojoj koži, bez obzira na godine ili tip kože. 

Naša Misija

Naša misija je jednostavna – pružiti vam proizvode koji ostvaruju rezultate koje želite, uz istovremeno negovanje i poštovanje vaše kože. Sve naše formule su pažljivo osmišljene kako bismo vam omogućili da istaknete svoju prirodnu lepotu i osećate se sjajno u svakom trenutku. 

Prirodni Sastojci

Verujemo u snagu prirode i zato naši proizvodi sadrže pažljivo odabrane prirodne sastojke. Naš tim stručnjaka sarađuje sa vrhunskim dermatolozima kako bismo osigurali da svaki proizvod pruža najbolje moguće rezultate uz minimalno opterećenje za vašu kožu.

Naš Asortiman

Karika Group nudi širok spektar proizvoda, uključujući inovativne voskove za depilaciju koji vam omogućavaju da se brzo i efikasno rešite neželjenih dlačica kod kuće. Takođe, naša ponuda obuhvata kozmetičke preparate za sve vaše potrebe, od svakodnevne nege do posebnih trenutaka.

Depileve logo
Crisnail logo
Anesi beauty logo
Belfeet logo
Solingen logo
Velona logo
  • Vaša korpa je prazna!