PET DEPILÈVE PROIZVODA KOJE MOŽETE SPAKOVATI U KOFER

Želimo da vam se pridružimo na vašim letovanjima kako biste nastavili da brinete o svojoj koži ... hoćete li nas povesti sa sobom?

Ovaj put ćemo govoriti o pet Depileve proizvoda za depilaciju i negu kože koji su idealni odmor:

Depilève Intima Folisan, 8ml:

njegov 8-ml roll-on format čini ga savršenim za putovanja. Kao što znate, to je jedan od naših najpopularnijih proizvoda koji pomaže u sprečavanju širenja uraslih dlačica. Ovo leto je od suštinskog značaja za vreme kada najviše patimo od uraslih dlačica na područjima uključujući prepone, butine i pazuh.

Depilève Hidratna krema AHA, 200ml:

Brzo upijajuća krema za ruke koja čuva mladost i mekoću kože. Ova krema je neophodna za vašu torbicu i, naravno, vašu letnju kozmetičku torbicu. Njena formula bez masti koja je obogaćena AHA (alfa hidroksi kiselinama) delije blago eksfolirajuće, što ubrzava proces odnavljanja ćelija.

Depilève Gold Koncentrat, 20x10ml:

To je inhibitor rasta dlačica formulisan korišćenjem ekstrakta papaje. Njegov oblik bočice znači da ga možete uzeti za odmor , omogućavajući vam da nastavite tretman kako biste oslabili i usporili rast dlačica. Takođe sadrži vitamin E za hidrataciju kože.

Depilève Krema za smirivanje br. 4, 200ml:

Naša krema posle depilacije sadrži Aloe Veru i cinkov oksid, dva umirujuća i protivupalna sastojka sa regenerativnim svojstvima. To je čini odličnim kremom za telo koja takođe pruža negu koži nakon sunčanja. Štaviše, bež pigmenti mešaju ton kože i pružaju efekat šminke, savršeni za prvih nekoliko dana odmora kada naša koža još nije preplanula.

Depilève Pinceta:

To je stvar koju morate imati u svakoj kozmetičkoj torbici. Naša Depilève Pinceta može da se koristiti za brzo sređivanje nakon tretmana za uklanjanje dlačica, uklanjajući čak i najkraću dlačicu.

 

Ovo je naš izbor putovanja sa Depileve. Slažete li se sa našom listom proizvoda koje morate imati za svoj kofer? Javite nam šta mislite.

 

PET DEPILÈVE PROIZVODA KOJE MOŽETE SPAKOVATI U KOFER SU:

  • Vaša korpa je prazna!

Uspešno ste se prijavili za naš katalog

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Karika Group will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.