Sastojci meseca: Aloe Vera

aloe vera

Aloe Vera se koristi u kozmetici i medicini već vekovima. A to je biljka koja pruža višestuku korist za kožu i zdravlje: lekovita je, regenerišuća, adstrigentna, hidratantna, antibakterijska...

Depilève ima među svojim voskom neke formule koje sadrže aloe veru. Zatim ćemo Vam reći koje prednosti aloe vera donosi našoj koži i zašto je važno u uklanjanju dlaka:

Hidratantnost:

Aloe Vera je snažan prirodni aktivni osveživač kože. Pomaže u održavanju nivoa vode u epidermi, istovremeno čuva hidrataciju za trajnost i fleksibilniju kožu.

Adstrigentnost:

Pored toga što je osveživač kože to je seboregulirajuće sredstvo koje nam pomaže da otključamo pore na koži. Ovo omogućava dubinsko čišćenje kože a takođe sprečava i pojavu cističnih dlaka u budućnosti.

Antibakterijsko:

Ova karakteristika, dodata prethodnoj, čini je savršenim tretmanom kože sa akničnom tendencijom. Što se tiče uklanjanja dlačica, ova karakteristika pogoduje smanjenju mogućih infekcija u folikulima dlake.

Obnavlja se:

Aloe Vera stimuliše stvaranje kolagenih i elastičnih vlakana, koja podržavaju kožu, sprečavajući starenje ili strije. Takođe pomaže koži u procesu regeneracije ćelija, olakšavajući glatku i zdraviju teksturu. Zbog svih ovih kvaliteta takođe je odlična za lečenje.

Umirujuća je:

Odmah ublažava crvenilo ili peckanje što je čini savršenom za kožu sa solarnim eritemom (izlaganje suncu) ili za umirivanje vrlo reaktivne kože. Budući da je i vrlo osvežavajuća, idealna je za umirivanje kože nakon uklanjanja dlaka.

Naši proizvodi koji u sebi sadrže Aloe Veru su:

  • Vaša korpa je prazna!

Uspešno ste se prijavili za naš katalog

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Karika Group will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.