Saveti za Nanošenje Anticelulit Kreme: Efikasna Uputstva za Savršenu Primenu

krema za celulit

Bliži se leto i vreme je da Vam pokažemo koji je najbolji način da se spremite za njega.

ANESI Silhouette je sistem komplementarnih krema i gelova koji masažom ili nanošenjem kao maska daju efekat UKLONI-OBLIKUJ-ZATEGNI.

 

Celulit je uporna boljka. Anticelulit je dugotrajna i stalna borba. Bez obzira koliko kila imate celulit ostaje na telu sve dok se pravilnim tretmanom ne ukloni i STANJE ODRŽAVA. Potrebne su dve stvari: dobri preparati i dobra tehnika.

 

Važna stvar koju treba da imate uvek na umu je da uživate u sopstvenoj akciji. Ne žurite. Dobro nanošenje ANESI anticelulit kreme može da Vam oduzme deset minuta više, ali zato vraća perfektnim rezultatima.

 

Koža treba da se pripremi za anticelulit. Počinje se sa pilingom. Uklanja se orožali mrtav sloj kože i stvaraju uslovi za bolji prodor u duboko tkivo. ANESI nudi dve vrste pilinga. Oba su blaga i posle nanošenja se ne uklanjaju. Piling se u početku radi pre svake masaže, a kasnije svaki drugi ili treće put.

 

Na najugroženijim oblastima masažu uvek počnite sa serumom Slim Cell Body. To je koncentrovani serum sa termo-efektom. Namenjen je za oblasti gde je celulit dubok i nagomilan. Zgodan je za masažu jer ima roll-on dodatak. Omogućuje Vam da lako utrljate i izmasirate unutrašnje strane kolena, bokove i prednje i zadnje delove butina, ruke između laktova i ramena.
 

 

Nastavite masažu sa gelom ili kremom po izboru. Predlažemo Vam da kombinujete. Na primer seriju počnite sa Body SALT gelom ili Thermoslimom koji uklanjaju i redukuju. Kada dostignete željene rezultate, pređite na kremu koja zateže i tonira tkivo.
 

 

Kod nanošenja kreme, ne uzimajte je previše, već postepeno. Masirajte je kružnim pokretima i na gore. Tako ćete aktivirati cirkulaciju krvi i limfe. Pokreti treba da budu na gore jer na taj način pogoduju venskoj cirkulaciji: od kolena ka kraju butina, od laktova do ramena, od bedra do struka.

Ovoj anticelulit tehnici možete da pomognete tako što ćete kombinovati pokrete koji kada zahvatite tkivo sa obe ruke prave S formaciju. A onda nastavite kružnim pokretima i poput oklagije dugim glađenjem ka srcu. Na kraju štipkajte. Nežno palcem i kažiprstom. To je najprijatniji deo.
 

 

Sve u svemu, poslušajte naš savet. BUDITE UPORNI I DOSLEDNI.
Sa takvim stavom rezultati se brzo vide i dugo traju. Nađite vreme za sebe, pa bar uveče posle tuširanja pred spavanje. Noću se ćelije najviše regenerišu i dodatno pospešuju rezultate. Odradite svoj zadatak i pomognite telu.
 

 

Pratite nas i na INSTAGRAMU. Podržavaćemo Vas uvek sa dobrim savetima.

 

  • Vaša korpa je prazna!