Skidač laka za nokte bez acetona  i sa acetonom  kao i razređivač laka sa kapaljkom su samo deo ponude Karika Group kojom ćete imati lepe i zdrave nokte. Nega noktiju posebno u letnjim mesecima jer bitna. Stalno izlaganje suncu kao i kupanje u bazenu i u morskoj vodi dolazi do postepenog skidanja laka. Da bi nokti na nogama i rukama bili lepi i uredni neophodno je koristiti adekvatne skidače za lak za nokte u kombinaciji sa tuferima za nokte. Skidači laka mogu sadržati aceton i mobu biti skidači lak abez acetona.

Skidač laka sa acetonom sadrži ulje lavande koje daje prijatniji miris kao. Ulje lavande u skidaču doprinosi negi samog nokta.

Skidač laka za nokte bez acetona sadrži ulje aloe vere koje dodatno neguje ploču samog nokta prilikom skidanja laka za nokte.

Razređivač laka sa kapaljkom je namenjen profesionalnim kozmetičarima, ali mogu ga koristiti i pojedinci. Ovaj razređivač laka se koristi uglavnom kada lak počinje da se zgušnjava i upotrebom ovog razređivača oko jedne do dve kapi dolazi do povrtka laka za nokte u prethodnu adekvatnu konzistenciju i gustinu.

Brzi sušač laka se  može koristiti i preko frenč laka za nokte kao i preko laka za nokte u boji zato ako nemate vremena da sačekate da vam se lak postepeno suši ovo je idealno sredstvo za Vas.

  • Vaša korpa je prazna!

Uspešno ste se prijavili za naš katalog

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Karika Group will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.