Vosak za depilaciju

Depilacija predstavlja proces uklanjanja dlačica iz korena, putem lepljive smeše koja se zove vosak. Vosak za depilaciju se nanosi u tankom sloju u pravcu rasta dlačica kako bi se dlačica zalepila za vosak, zatim vosak uklanjamo sa dlačicom iz korena brzim povlačenjem u smeru rasta dlačice što je moguće paralelnije povući tračicu kako bi se izbegao bol tj .trauma kože.

Vosak za depilaciju Depilève

je hiperalergeni, kremast, mekan, pogodan za osetljivu kožu i pogodan za osobe sa smanjenim pragom bola. Vosak Depilève sadrži titanijum dioksid koji daje vosku mekoću ali i gustinu. Vosak za uklanjanje dlačica Depilève je pogodan za osetljive delove tela kao što su prepone, nausnice, lice, obrve, pazuh. Depileve vosak je pogodan i u letnjim mesecima jer smo prilagodila radnu temperaturu voska svim godišnjim dobima.

Depilacija voskom ima mnogo prednosti

u odnosu na ostale metode uklanjanja dlačica. Voskom za depilaciju uklanjaju se veće količine dlačica i to na duži vremenski period, oko dva meseca, dok drugim metodama, brijanjem ili kremama se skida samo površinski deo dlake dok koren dlake ostaje.

Postoje tri vrste voska za depilaciju:

Hladni vosak za depilaciju
Topli vosak za depilaciju
Film vosak za depilaciju

Prilikom depilacije treba da imate na umu da može doći do kontraindikacija od depilacije voskom ukoliko:

Uzimate lekova za razredjivanje krvi,
Uzimate lekova za autoimune bolesti,
Ukoliko imate psorijazu, ekcem ili druge hronične bolesti kože,
Nedavne opekotine od sunca,
Nedavne laserske intervencije na koži,
Proširene vene na nogama, Hermpes, Hiruški piling..

FILM VOSKOVI

su rezulat višedecenijskog iskustva španske fabrike DRV u proizvodnji voskova za depilaciju.
Rezultat su i izvanredne procene razvojnog tima. U fokus je postavljeno šta je to što profesionalci traže za depilaciju osetljivih i intimnih delova tela. Sa najboljom formulom, sa najkvalitetnijim kalafonijumom i najboljim prirodnim sastojcima napravili su generaciju voskova.

Koje su karakteristike Depileve film voskova ?

Depiliraju najjače dlačice bez ponavljanja, a da pri tome nisu agresivni ni za kožu ni za pokožicu. Mogu više puta da se nanesu na isto mesto bez ikakvih posledica. Zbog toga su nezamenljivi za sve vrste intimnih depilacija, kao i za uklanjanje dlačica sa drugih osetljivijih delova tela i lica.
Depileve film voskovi kombinuju najbolje osobine toplih i hladnih voskova za depilaciju. Nanose se špatulom u tankom sloju, skidaju bez celuloznih traka i bacaju. Sadrže i vrlo kvalitetne prirodne sastojke koji neguju kožu.

Najbolji vosak za depilaciju muškaraca je Depileve FILM BRONZANI vosak.
Depilacija se vrši efikasno, brzo i manje bolno uz Depileve film Bronzani vosak za uklanjanje dlačica koji sadrži salicilnu kiselinu i sa ovim voskom za depilaciju postoji manja verovatnoća pojave uraslih dlačica. U prodavnici Karika Group smo uveli i potpuno novu kolekciju voskova za depilaciju muškaraca, koji su prilagođeni muškoj dlačici i trudili smo se da ovaj sastav voska za depilaciju u mnogome pomogne muškoj populaciji da olakša proces depilacije.

DEPILEVE FILM VOSAK ULTRA JAK ZA DLAČICE, A ULTRA NEŽAN ZA KOŽU

Hladan vosak za depilaciju je jako pirjatan za kožu jer je radna temeratura približna temeraturi tela. Ovaj vosak za uklanjanje dlačica kao i topli vosak je hiperalergen i pogodan za kućne uslove, što znači da možete smaostalno da ga koristite. U prodavnici Karika Group postoje hladni voskovi za depilaciju sa aplikatorom i bez, kao i voskovi za depilaciju manjih pakovanja. Za depilaciju hladnim voskom, a i toplim voskom za depilaciju neophodne su i trake za depilaciju.
Preporuka Karika Group tima je da se depilacija voskom bilo da je reč o hladnom ili toplom vosku obavlja isključivo na čistoj koži i vosak se nanosi u pravcu rasta dlačica. Ukoliko koristite hladni vosak u kućnim uslovima onda Vam preporučujemo sa rolonom na vrhu jer na taj način lakše možete razvući lepljivu masu po koži. Hladan vosak za depilaciju je efikasan kao i topao vosak. Dlačica se hladnim voskom čupa iz korena što nakon više uzastopnih ponavljanja depilacije dolazi do slabljenja korena dlačice i proređivanja.

Često dobijamo pitanja koji vosak je najbolji za depilaciju nausnica, koji vosak je najbolji za depilaciju prepona, koji vosak je najbolji za depilaciju nogu, koji vosak za depilaciju je najbolji za ruke, koji vosak je dobar za brazilsku depilaciju.

Uvek preporuku dajemo na osnovu tipa kože i same dlačice. Aparat za topljenje voska za depilaciju savetujemo da kupe kako bi im proces same depilacije bio bezbedan zbog temperature voska za depilaciju kao i samog procesa topljenja i pripreme za depilaciju. Film vosak Tahiti je najbolji za brazilsku depilaciju, jer odlično skida sve vrste dlačica. Tačnije ovaj vosak je pogodan za depilaciju intimnih delova.

Karika Gruop u svojoj ponudi ima celokupnu opremu za depilaciju kao: pribor za depilaciju, materijal za depilaciju kao i raznih setova za depilaciju. Kod nas možete pronaći sve za potpuno opremanje kozmetičkog salona kao i sve što Vam je potrebno za samostalnu depilaciju tela i lica. Posedujemo i mleko za uklanjanje voska posle depilacije, serum za usporavanje rasta dlačica, kreme za smirivanje kože posle depilacije