Vosak za depilaciju

Depilacija predstavlja porces uklanjanja dlačica iz korena, putem lepljive smeše koja se zove vosak. Vosak za depilaciju se nanosi u tankom sloju u pravcu rasta dlačica kako bi se dlačica zalepila za vosak, zatim vosak uklanjamo sa dlačicom iz korena brzim povlačenjem u smeru rasta dlačice što je moguće paralelnije povući tračicu kako bi se izbegao bol tj trauma kože.

Vosak za depilaciju Depilève je hiperalergeni, kremast, mekan, pogodan za osetljivu kožu i pogodan za osobe sa smanjenim pragom bola. Vosak Depilève sadrži titanijum dioksid koji daje vosku mekoću ali i gustinu. Vosak za depilaciju Depilève je pogodan za osetljive delove tela kao što su prepone, nausnice, lice, obrve, pazuh. Depilive vosak za depilaciju je pogodan i u letnjim mesecima.

Depilacija voskom ima mnogo prednosti u odmosu na ostale metode uklanjanja dlačica. Voskom za depilaciju uklanja se veća količina dlačica I to na duži vremenski period,oko dva meseca, dok drugim metodama, brijanjem ili krem se skida samo površinski deo dlake dok koren dlake ostaje.

Postoje dve vrste voska za depilaciju:
✅Hladni vosak za depilaciju
✅Topli vosak za depilaciju

Prilikom depilacije trebate imati na umu da može doći do kontraindikacija od depilacije voskom ukoliko:
Uzimate lekova za razredjivanje krvi,
Uzimate lekova za autoimune bolesti,
Ukoliko imate psorijazu, ekcem ili druge hronične bolesti kože,
Nedavne opekotine od sunca,
Nedavne laserske intervencije na koži,
Proširene vene na nogama, Hermpes, Hiruški piling..

FILM VOSKOVI su rezulat višedecenijskog iskustva španske fabrike DRV u proizvodnji voskova za depilaciju.
Rezulat su i izvanredne procene razvojnog tima. U fokus je postavljeno šta je to što profesionalci traže za depilaciju osetljivih i intimnih delova tela. Sa najboljom formulom,sa najkvalitetnijim kalafonijumom i najboljim prirodnim sastojcima napravili su generaciju voskova.

Koje su karakteristike Depileve film voskova ?

Depiliraju najjače dlačice bez ponavljanja, a da pri tome nisu agresivni ni za kožu ni za pokožicu. Mogu više puta da se nanesu na isto mesto bez ikakvih posledica. Zbog toga su nezamenljivi za sve vrste intimnih depilacija, kao i za uklanjanje dlačica sa drugih osetljivijih
delova tela i lica.
Depileve film voskovi kombinuju najbolje osobine toplih i hladnih voskova za depilaciju. Nanose se špatulom u tankom sloju, skidaju bez celuloznih traka i bacaju. Sadrže i vrlo kvalitetne prirodne sastojke koji neguju kožu.

Najbolji vosak za depilaciju muškaraca je Depileve FILM BRONZANI vosak.
Depilacija se vrši efikasno, brzo i manje bolno uz depilive film Bronzani vosak za depilaciju koji sadrži salicilnu kiselinu i sa ovim voskom za depilaciju postoji manja verovatnoća pojave uraslih dlačica.

DEPILEVE FILM VOSAK ULTRA JAK ZA DLAČICE, A ULTRA NEŽAN ZA KOŽU

Hladan vosak za depilaciju je jako pirjatan za kožu jer je radna temeratura približna temeraturi tela. Ovaj vosak za depilaciju kao i topli vosak za depilaciju je hiperalergen i pogodan za kućne uslove,što znači da možete smaostalno da ga koristite. U Karika Group-u postoje hladni voskovi za depilaciju sa aplikatorom i bez, kao i voskovi za depilaciju manjih pakovanja. Za depilaciju hladnim voskom a i toplim voskom za depilaciju neophodne su i trake za depilaciju.
Preporuka Karika Group tima je da se depilacija voskom bilo da je reč o hladnom ili toplom vosku obavlja isključivo na čistoj koži i vosak se nanosi u pravcu rasta dlačica. Ukoliko koristite hladni vosak u kućnim uslovima onda Vam preporučujemo sa rolonom na vrhu jer na taj način lakše možete razvući lepljivu masu po koži. Hladan vosak za depilaciju je efikasan kao i topao vosak. Dlaka se hladnim voskom čupa iz korena što nakon više uzastopnih ponavljanja depilacije dolazi do slabljenja korena dlake i proređivanja. Često dobijamo pitanja koji vosak je najbolji za depilaciju nausnica, koji vosak je najbolji za depilaciju prepona, koji vosak je najbolji za dpeilaciju za nogu, koji vosak za depilaciju je najbolji za ruke. Uvek preporuku dajemo na osnovu tipa kože i same dlake. Aparat za vosak za depilaciju savetujemo da kupe kako bi im proces same depilacije bio bezbedan zbog temperature voska za depilaciju kao i samog procesa topljenja i pripreme za depilaciju.