Opšti uslovi kompanije Karika Group D.O.O.

Karika Group D.O.O. zadržava pravo da vrši stalne izmene ovih Opštih uslova, te vas savetujemo da ih redovno čitate.

Lični podaci

Karika Group D.O.O. želi da vas uveri da se podaci koje podelite sa nama čuvaju sigurno i bezbedno na internetu. Ovi opšti uslovi se odnose na način našeg korišćenja vaših ličnih podataka. Kad postanete član Kluba Karika Group D.O.O., mi vam zatražimo neke lične podatke, uključujući vaše ime, datum rođenja i imejl adresu. Karika Group D.O.O. koristi ove podatke kako bi ispunila obaveze i obezbedila vam prednosti i usluge na koje imate pravo kao član Kluba Karika Group D.O.O.. Kad unesete svoje lične podatke i pošaljete ih PANDORI, time dajete svoj pristanak da PANDORA može da koristi ove podatke u navedenu svrhu. Imate pravo da u svakom trenutku zatražite ove podatke od Karika Group D.O.O. i mi ćemo ih obrisati na vaš zahtev.

Čuvanje podataka

Karika Group D.O.O. se služi čitavim nizom bezbednosnih mera u cilju zaštite vaših ličnih podataka od neovlašćenog korišćenja. Ove podatke čuvamo samo jedno određeno vreme. Karika Group D.O.O. ne preuzima odgovornost za tačnost podataka koje podnesete.

Otkrivanje podataka

Karika Group D.O.O. koristi vaše lične podatke isključivo u administrativne svrhe Kluba Karika Group D.O.O. i radi vršenja opšte analize tržišta, kao što je ponašanje pri kupovini. Karika Group D.O.O. neće otkriti vaše lične podatke, uključujući vašu imejl adresu, nikakvom trećem licu. I Karika Group D.O.O. ne dozvoljava drugim preduzećima da pristupe vašim registrovanim podacima. Međutim, Karika Group D.O.O. otkriva anonimne podatke, poput rezultata tržišnih analiza, samo ovlašćenim Karika Group D.O.O. dilerima. Svrha ovoga je da se obezbedi da svaki Karika Group D.O.O. diler bude u mogućnosti da vam pruži najbolju moguću uslugu, kao i adekvatan asortiman proizvoda. Učlanjenjem u Klub Karika Group D.O.O. dajete svoj pristanak da primate naš bilten. Za slanje biltena, Karika Group D.O.O. koristi podatke koje unesete.

Bilten

Bilten se šalje na imejl adresu koju ste uneli prilikom prijavljivanja. U obavezi ste da ažurirate vaše lične podatke, uključujući vašu imejl adresu. Ako više ne želite da primate bilten, možete u svakom trenutku otkazati ovu pretplatu, koristeći link naveden u biltenu.

Ne želite više da budete član Kluba Karika Group D.O.O.?

Ako više ne želite da budete član Kluba Karika Group D.O.O., jednostavno idite na Moju stranicu Karika Group D.O.O. vebsajta i obrišite vaše članstvo. Karika Group D.O.O. zadržava pravo da okonča vaše članstvo u Klubu Karika Group D.O.O. ukoliko se ne povinujete ovim Opštim uslovima. Karika Group D.O.O. se ograđuje u slučaju štamparskih grešaka, promena u ceni i rasprodate robe.

Komentari, itd.

Neki od Karika Group D.O.O. vebsajtova daju vam mogućnost da ostavljate komentare i druge priloge, kao što su fotografije, itd. Očekujemo od korisnika Karika Group D.O.O. vebsajta da se služe pristojnim i dostojanstvenim jezikom u svojim komentarima. Vaša je odgovornost da se pobrinete da sadržaj vaših komentara i/ili ostalih priloga nije ni na koji način rasistički, uvredljiv i da ne narušava ničiju privatnost ili neko drugo zakonsko pravo. Dozvoljeno vam je samo da ostavljate komentare i/ili priloge na engleskom jeziku. Komentari i drugi prilozi na ostalim jezicima biće izbrisani od strane moderatora našeg vebsajta. Karika Group D.O.O. zadržava pravo da obriše komentare i druge priloge.

Autorsko pravo

Svi sadržaji Karika Group D.O.O. vebsajtova, uključujući ali ne ograničavajući se na članke, fotografije, pokretne slike i grafikone, vlasništvo je i upravlja se od strane kompanije Karika Group D.O.O., čija adresa je: Palmotićeva 25, Beograd – Stari grad. Dozvoljeno vam je da proizvodite digitalne i/ili fizičke kopije sadržaja za lično korišćenje. Svaka druga proizvodnja digitalnih ili fizičkih kopija sadržaja koji se nalazi na Karika Group D.O.O. vebsajtovima nije dozvoljena. Vaša je obaveza da obezbedite svoje pravo na objavljivanje komentara i/ili drugih priloga. Ukoliko Karika Group D.O.O. primi žalbe u vezi sa sadržajima ili prilozima druge vrste koje ste postavili, te žalbe će vam biti prosleđene. Vaši komentari i/ili drugi prilozi ne smeju sadržati poruke komercijalne prirode. Karika Group D.O.O. ima neograničeno pravo da komentare i/ili druge priloge koje postavite koristi na bilo koji način i na svim postojećim i potencijalnim medijskim platformama, uključujući ali ne ograničavajući se na marketing Karika Group D.O.O. proizvoda.

Kontakt

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa Karika Group D.O.O. vebsajtovima, vašim članstvom u Klubu Karika Group D.O.O. i/ili vašim ličnim podacima, molimo da nas kontaktirate ovde.

  • Vaša korpa je prazna!