www.karikagroup.com

O NAMA

Dobrodošli na Internet stranicu Karike Group! Već preko tri decenije posvećeni smo industriji lepote i posedujemo veliko iskustvo u izboru preparata i opreme za kozmetičke salone, spa centre i hotele.

 

KARIKA Group je ekskluzivni uvoznik i distributer španske firme DRV, proizvođača voskova za depilaciju, topilica za depilaciju, preparata i opreme. Doneli smo u Vaše salone svetski poznate brendove DEPILEVE, ANESI, CRISNAIL, NORDBERG SOLINGEN, BELFEET, YLAS I VELONU.

 

Svakodnevno donosimo u Vaše salone tople voskove, hladne voskove u patroni, film voskove za depilaciju osetljivih i intimnih delova tela, topilice, preparate za pre i posle depilacije, trake i špatule za depilaciju, celuloznu konfekciju i prekrivače za krevet, instrumente i preparate za pedikir i manikir, profi lakove za nokte sa produženim trajanjem, preparate za bazični kozmetički tretman, dezinfekciona sredstva i još mnogo toga.

Nastojimo da ispunimo sva očekivanja naših klijenata, ali i neprestano radimo na unapredjenju našeg poslovanja. Uveli smo stalne popuste skoro za sve proizvode do 20%.

 

Od puštanja ovog sajta moći ćete da nam putem on-line prodavnice pošaljete Vašu korpu za narudžbinu. U okviru sajta možete i da se registrujete kako bi besplatno dobili štampani Cenovnik-katalog. Takođe na sajtu možete da pogledate protokole, kao i video klipove na stranici Video edukacija, koji unapređuju Vaše znanje i čine da vam se Vaš klijent uvek vraća.

Od prošlog meseca možete da nas pratite i na Instagramu #karikagroup.

 

Danas Karika ima na hiljade zadovoljnih klijenata koji kupuju u našim dvema prodavnicama u Beogradu, kao i kod našeg distributera u Nišu. Osim toga vršimo i dostavu brzom poštom na svaku adresu u Srbiji ali i u Beogradu.

Jednostavno….nema boljeg mesta gde ćete naći vrhunski kvalitet, profesionalni savet, dobru cenu i veliki asortiman proizvoda za Vaš luksuz i naše partnerstvo.

  • Vaša korpa je prazna!

Uspešno ste se prijavili za naš katalog

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Karika Group will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.