O NAMA

Dobrodošli na Internet stranicu Karike Group! Već preko tri decenije posvećeni smo industriji lepote i posedujemo veliko iskustvo u izboru preparata i opreme za kozmetičke salone, spa centre i hotele.

 

KARIKA Group je ekskluzivni uvoznik i distributer španske firme DRV, proizvođača voskova za depilaciju, topilica za depilaciju, preparata i opreme. Doneli smo u Vaše salone svetski poznate brendove DEPILEVE, ANESI, CRISNAIL, NORDBERG SOLINGEN, BELFEET, YLAS I VELONU.

 

Svakodnevno donosimo u Vaše salone tople voskove, hladne voskove u patroni, film voskove za depilaciju osetljivih i intimnih delova tela, topilice, preparate za pre i posle depilacije, trake i špatule za depilaciju, celuloznu konfekciju i prekrivače za krevet, instrumente i preparate za pedikir i manikir, profi lakove za nokte sa produženim trajanjem, preparate za bazični kozmetički tretman, dezinfekciona sredstva i još mnogo toga.

 

Nastojimo da ispunimo sva očekivanja naših klijenata, ali i neprestano radimo na unapredjenju našeg poslovanja. Uveli smo stalne popuste skoro za sve proizvode do 20%.

 

Od puštanja ovog sajta moći ćete da nam putem on-line prodavnice pošaljete Vašu korpu za narudžbinu. U okviru sajta možete i da se registrujete kako bi besplatno dobili štampani Cenovnik-katalog. Takođe na sajtu možete da pogledate protokole, kao i video klipove na stranici Video edukacija, koji unapređuju Vaše znanje i čine da vam se Vaš klijent uvek vraća.

Od prošlog meseca možete da nas pratite i na Instagramu #karikagroup.

 

Danas Karika ima na hiljade zadovoljnih klijenata koji kupuju u našim dvema prodavnicama u Beogradu, kao i kod našeg distributera u Nišu. Osim toga vršimo i dostavu brzom poštom na svaku adresu u Srbiji ali i u Beogradu.

Jednostavno….nema boljeg mesta gde ćete naći vrhunski kvalitet, profesionalni savet, dobru cenu i veliki asortiman proizvoda za Vaš luksuz i naše partnerstvo.

[logo_showcase id=“9146″]

  • Vaša korpa je prazna!