DEPILEVE je pripremio video edukaciju za Vas. Upoznaćete se sa preporučenom procedurom u depilaciji različitih delova tela sa FILM i hladnim Depileve voskovima i preparatima. Širom sveta poznati Depileve demostrator Manolo prezentiraće Vam svoje tehnike nanošenja i skidanja voska sa špatulom i patronom, kao i tretman klijenata pre i posle depilacije.

Priprema kozmetičara i klijenta za depilacijunogu hladnim voskom koji se nanosi špatulom. Tretiranje anti-age preparatima pre i posle depilacije.

Prikaz spiska svih vrsta edukacija. Promocija Depileve topilice kao i brzina depilacije jedan par nogu do pola.

2 u 1 tretman. Depilacija i anti-age tretman lica i tela. Prikaz depilacije ruku i raznih delova lica sa anti-age film voskom – DNA film vosak. Prikaz i fabrike DRV.

Tretmani ruku sa pigmentacijom. Depileve DepilBRAJT preparati koji ublažavaju fleke. Kratak prikaz depilacije šake i parafinski tretman ruku.

Šematski prikaz pravilnih pozicija obrva. Kratak kurs u odmeravanju pozicija i depilaciji obrva DNA anti-age film voskom i preciznim špatulama.

Ukratko o španskoj fabrici DRV. Kratak prikaz potrebnih rekvizita u salonu, a onda demonstrator Manolo prikazuje kako se pravilno postavlja klijent za depilaciju kolena i prepona.

O DEPILBRAJT preparatima za ublažavanje fleka koji se koriste u depilaciji, tako da to postaje 2 u 1 tretman. Zoomiran izbliza depilacija raznih delova lica.

O ekskluzivnim DEPILBRAJT preparatima za ublažavanje fleka, kao i anti-age preparati DNA. Obe vrste se koriste za depilaciju i parafinske tretmane.

Manolo demostrira depilaciju ruku i šake sa DNA film voskom. Pravilno držanje špatule kao i pravilno nanošenje istom na razne delove tela. Vrlo interesantno pozicioniranje za depilaciju nogu koje može da se primeni i za topli vosak.

Depilacija + anti-age. DNA preparati i DNA film vosak u službi anti-age depilacije. Demonstracija u krupnom planu depilacije lica i kratog anti-age tretmana.

Demonstracija šta sve može da se tretira kao 2 u 1 tretman depilacije film voskom i anti-age tretmana sa DNA preparatima.

Priprema kozmetičara i klijenta za depilaciju nogu hladnim voskom koji se nanosi špatulom. Tretiranje anti-age preparatima pre i posle depilacije.

  • Vaša korpa je prazna!

Uspešno ste se prijavili za naš katalog

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Karika Group will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.