Hladan vosak je prijatan i hiperalergen za kožu jer je radna temperatura hladnog voska za depilaciju približna telesnoj temeraturi.
Hladni vosak Depilève je pogodan za kućnu upotrebu tj samostalno korišćenje u kućnim uslovima. Patrone hladnog voska Depileve je potrebno zagrejati pre samog procesa rada sa njim. Za depilaciju hladnim voskom neophodne su i trake za depilaciju.
Hladni vosak za depilaciju se nanosi na suvu i čistu kožu u pravcu rasta dlačica.
Ukoliko koristite hladni vosak u kućnim uslovima onda Vam preporučujemo sa rolonom na vrhu jer na taj način lakše možete razvući lepljivu masu po koži.

Hladan vosak je efikasan kao i topao vosak. Dlaka se hladnim voskom čupa iz korena što nakon više uzastopnih ponavljanja depilacije dolazi do slabljenja korena dlake i proređivanja.

Kako se depilirati hladnim voskom?

Prvo je potrebno zagrejati patronu hladnog voska u aparatu ili kako je neki nazivaju topilici za depilaciju, zatim je potrebno naneti u tankom sloju na željenu površinu kože koja se depilira , potom preko lepljive mase zalepiti traku za depilaciju i potom brzim pokretom u suprotnom smeru od rasta dlake povući traku. Na taj način ćete počupati sve dlačice sa korenom na manje bezbolan način. Ukoliko ostane malo voska na koži možete ga skinuti sredstvom da odstranjivanje voska.

U KARIKA GROUP-u možete pronaći sve što vam je potrebno od opreme za kozmetički salon.

  • Vaša korpa je prazna!

Uspešno ste se prijavili za naš katalog

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Karika Group will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.