Zašto Depileve topli vosak za depilaciju?

Depileve topli vosak je prijatnog mirisa i boje. U svom sastavu Depileve topli voskovi imaju biljne dodatke koji neguju kožu.
Depileve topli voskovi imaju nižu radnu temperaturu i zbog toga su prijatni za klijenta. Svi Depileve topli voskovi se nanose u kraćim trakama, zbog niže radne temperature, brže se hlade i brže skidaju. Depileve topli voskovi sadrže organski kalafonijum iz najboljih svetskih izvora. Kombinacija sa najkvalitetnijim dodacima, kao što su: puter, crni tartuf, šumski čaj i ostalih čini ih superiornim u odnosu na sve ostale brendove.

Voskovi za toplu depilaciju pored svog prijatnog mirisa i boje ne kidaju se prilikom rada i ne pucaju, uz lako i brzo otklanjanje svih dlačica nakon čega koža ostaje glatka i bez iritacija. Voskovi za toplu depilaciju mogu da se koriste za sve delove tela i intimnu regiju. Cena voskova za toplu depilaciju zavisi od veličine pakovanja kao i od dodatka koji su sastavni deo Depileve toplog voska.
Topli vosak za depilaciju Depileve je prepoznatljiv brend koji traje već više decenija na našem području. Verovatno ste primetili da mnogi renomirani kozmetički saloni koriste Depileve vosak za depilaciju kao i topilice za vosak za depilaciju. Ukoliko koristite Depileve topli vosak za kućnu upotrebu savetujemo vam da ispobate više vrsta kako bi ste bili sigurni šta prija vašem tipu kože. Ako za kućnu upotrebu više volite da koristite vosak u patroni onda Vam savetujemo hladni vosak za depilaciju sa aplikatorom, koji je lak za nanošenje i pogodan za kućnu upotrebu.

  • Vaša korpa je prazna!