Depileve topli vosak je prijatnog mirisa i boje. U svom sastavu Depileve topli voskovi imaju biljne dodatke koji neguju kožu.
Depileve topli voskovi imaju nižu radnu temperaturu i zbog toga su prijatni za klijenta. Svi Depileve topli voskovi se nanose u kraćim trakama, zbog niže radne temperature, brže se hlade i brže skidaju. Depileve topli voskovi sadrže kalafonijum iz najboljih svetskih izvora. Kombinacija sa nakvalitetnijim dodacima, kao što su puter, crni tartuf, šumski čaj i ostalih čini ih superiornim u odnosu na sve ostale brendove.
Voskovi za toplu depilaciju pored svog prijatnog mirisa i boje ne kidaju se prilikom rada i ne pucaju, uz lako i brzo otklanjanje svih dlačica nakon čega koža ostaje glatka i bez iritacija. Voskovi za toplu depilaciju mogu se koristiti za sve delove tela i intimnu negu. Cena voskova za toplu depilaciju zavisi od veličine pakovanja kao i od dodatka koji su sastavni deo Depileve toplog voska.
Topli vosak za depilaciju Depileve je prepoznatljiv brend koji traje već više decenija na našem području. Verovatno ste primetili da mnogi renomirani kozmetički slaoni koriste Depileve vosak za depilaciju kao i topilice za vosak za depilaciju. Ukoliko koristite Depileve topli vosak za kućnu upotrebu savetujemo vam da ispobate više vrsta kako bi ste bili sigurni šta prija vašem tipu kože. Ako za kućnu upotrebu više volite da koristite vosak u patroni onda Vam savetujemo hladni vosak za depilaciju sa aplikatorom, koji je lak za nanošenje i pogodan za kućnu upotrebu.

  • Vaša korpa je prazna!

Uspešno ste se prijavili za naš katalog

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Karika Group will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.